Bletilla Ochracea

Bletilla Ochracea is een zeldzame orchidee, okergeel en oranje van kleur die een hoogte van 50-80 cm kan bereiken.

Deze orchidee bloeit in juni, juli en kan zelfs een temperatuur weerstaan van -20 °C, dit op een plaats in de tuin met deels zon en deels schaduw.
Hij wordt geleverd in een pot van 1 liter geschikt voor een volwassen plant, klaar om te bloeien gedurende het jaar.

Profiteer van 10% korting op de Bletilla Ochracea.

Tot middernacht op zondag12 november kunt u de OCHRA2017 code gebruiken om 10% minder te genieten van de Bletilla Ochracea.

23.85

Bletilla, zeer overvloedige orchideeën in de tuin die het volle zonlicht kunnen weerstaan

In tegenstelling tot de meeste zelzame orchideeën, die van koele en vochtige plaatsen houden, zijn Bletilla orchideeën bestand tegen het volle zonlicht.
De bollen zullen vanaf april hun nieuwe scheuten ontwikkelen. Een boeket van lange bladeren verschijnt dan. De okergele bloemen verschijnen in de zomermaanden, er zijn er 6 tot 10, in losse oren over de bloemstam gedragen. Na ongeveer een maand de tuin opgefrist te hebben, verdwijnen de bloemen, maar niet het gebladerte. In ieder geval niet meteen, het gaat niet tot november. De plant verdwijnt dan volledig uit uw zicht en de pseudo-bubbel gaat tot het volgende voorjaar slapen.

Bletilla Ochracea

Zeer proliferous, zullen zij vormen na een paar jaar van mooie klompen met 20 tot 30 bloemstokken en kan tot 80 cm meten. Ze zijn ideaal voor beginners en zullen zich vermaken op zonnige plaatsen die niet geschikt zijn voor andere tuin orchideeën. Deze specificiteit van hyacint orchideeën nodigt ons ook uit om ze in potten te zetten om terrassen en zonnige balkons te verfraaien.

Geef een reactie